Bell Hill Vineyard
ベル・ヒル・ヴィンヤード
1997年にマルセル・ギーゼンとシャーウィン・ヴェルドゥイツェンがノース・カンタベリー、ワイカリに地に設立したブティックワイナリーで、卓越したシャルドネとピノ・ノワールで知られています。古くはチョークの採石場だった2haの畑には、ブルゴーニュと同様にブドウが密植されています。
マルセルとシャーウィンは実地的で伝統的なアプローチで畑をケアしており、ストラクチュアと酸が際立ち長命なピノ・ノワールとシャルドネを生み出すライムストーンの土壌の可能性を引き出しています。2007/2008年のシーズンからオーガニック及びビオディナミ栽培を始め、2015年にはBio-Gro Organic認証を取得しました。僅かな生産量のそのワインは世界中で追い求められる希少なワインで、ニュージーランドワインの中でも随一の実力を持っています。
ベル・ヒル・ヴィンヤードのオーナー、マルセル、シャーウィン夫妻はグルメ・トラヴェラー・ワイン・マガジンにて2021年のヴィティカルチャリスト・オブ・ザ・イヤーに選出されました。
Founded by Marcel Giesen and Sherwyn Veldhuizen in 1997, Bell Hill Vineyard is a boutique producer of exceptional Chardonnay and Pinot Noir, located in Waikari, North Canterbury. The remarkable 2-ha vineyard is situated at an old lime quarry and planted at high density in the Burgundian style.
Marcel and Sherwyn, take a very hands-on, traditional approach, working in the vineyard to coax the very best possible wine from Bell Hill’s unique limestone-rich soils which yield stunning Chardonnay and Pinot Noir defined by structure, acidity and longevity. They have been farming organically and biodynamically since the 2007/2008 growing season and achieved Bio-Gro Organic Certification in 2015. Produced in tiny quantities and highly sought after the world over, the Bell Hill Vineyard wines are some of New Zealand’s very best.
Bell Hill Vineyard owners Marcel and Sherwyn have claimed the coveted Gourmet Traveller Wine Magazine’s Viticulturist of the Year 2021 Award.

【お一人様2本まで】Bell Hill Vineyard / Pinot Noir 2019
