Tin Roof Cellars
ティン・ルーフ・セラーズ
伝統的・芸術的な職人技と、最新のワインメイキング技術を巧みに組み合わせたワイナリー、ティン・ルーフ・セラーズ。そのレパートリーは、明るく果実の香りが前面に出たシャルドネに、リッチで複雑なカベルネ・ソーヴィニヨン、メルロ、ブレンドワインにジンファンデルと多岐にわたります。ブドウはカリフォルニア北部の内陸側と、セントラル・コーストのものを使用します。冷涼な気候の畑では果実がじっくりと時間をかけて熟すため、高い品質のブドウが収穫出来ます。
35年の経験を持つティン・ルーフのワインメーカー、マーク・ラスムッセンが手掛けるワインは常にフレッシュで、決して重くなり過ぎることがありません。リッチさと果実の熟度、爽やかな酸との理想的なバランスを持ち合わせ、ブドウ品種の特徴をあざやかな樽の香りと共にはっきりと表現しています。
35年の経験を持つティン・ルーフのワインメーカー、マーク・ラスムッセンが手掛けるワインは常にフレッシュで、決して重くなり過ぎることがありません。リッチさと果実の熟度、爽やかな酸との理想的なバランスを持ち合わせ、ブドウ品種の特徴をあざやかな樽の香りと共にはっきりと表現しています。
Combining traditional artisan craftmanship with state-of-the-art winemaking technology, Tin Roof Cellars produce bright, fruit-forward chardonnay and sauvignon blanc and rich, complex cabernet sauvignon, merlot, red blend, and zinfandel. Grapes are sourced from select vineyards located in California’s acclaimed Northern Interior and Central Coast regions. These cool-climate vineyards foster slow, even ripening of the fruit.
With 35 years of experience, Tin Roof head winemaker, Mark Rasmussen, is a veteran of his craft. In his hands, the wines are always fresh, never heavy-handed. An ideal balance of rich, ripe fruit flavours and crisp acidity, they are purposely styled to delight consumers seeking distinctive varietal character with subtle oak flavors.
With 35 years of experience, Tin Roof head winemaker, Mark Rasmussen, is a veteran of his craft. In his hands, the wines are always fresh, never heavy-handed. An ideal balance of rich, ripe fruit flavours and crisp acidity, they are purposely styled to delight consumers seeking distinctive varietal character with subtle oak flavors.

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Tin Roof Cellars / Cabernet Sauvignon 2018
¥1,760
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