Patrick Sullivan Wines
パトリック・サリヴァン・ワインズ
パトリック・サリヴァンは彼の名を冠したワイナリーを冷涼な気候が広がるヴィクトリア州、ヤラ・ヴァレー東部に立ち上げました。ピュアさを前面に押し出したスタイルの彼のワインは、オーストラリアのミニマル・インターヴェンションワイン(人的介入を最小限にしたワイン)ムーヴメントの象徴的な存在となっています。
パトリックは妻のミーガンと共に少量生産のワインをストルゼレッキー・レンジでつくっています。彼らの畑はビオディナミを取り入れ、灌漑や耕起などは行いません。ブドウは手摘みで収穫され、野生酵母のみで発酵を進めます。
パトリックは古樹が植わっている火山性の土壌の畑を、ギプスランドのボー・ボー・シャイアーに5か所持っており、その総面積は11haに及びます。これらの畑は同志のワインメーカー、ウィリアム・ビル・ダウニーと所有しており、畑はオーガニックもしくはビオディナミで栽培され、ACO(Australian Certified Organic)を取得しています。パトリックは主に白ワインを担当し、ビルは赤を担当しています。
活力に満ち、エネルギッシュなハンドクラフトのワインは、ワインメーカーの情熱、土地の個性を反映しています。
Patrick Sullivan launched his eponymous wine label, Patrick Sullivan Wines, in 2010 in Gippsland, Victoria, a sprawling cool climate wine region east of the Yarra Valley. With a winemaking style totally driven by purity, today Patrick’s name is synonymous with Australia's cutting edge, minimal intervention wine movement.
Patrick and his wife, Megan, make a range of small-batch, boutique wines on their farm in the Strezleki ranges. The home vineyards are farmed biodynamically with no irrigation or tillage of any kind. The fruit is all hand-picked and fermented with indigenous yeasts in neutral vessels.
Patrick also draws fruit from 11 hectares of old vines on rich volcanic soils spread across five distinct sites in the shire of Baw Baw Shire, Gippsland, that he purchased with his friend and fellow winemaker William (Bill) Downie, in 2017. All the sites are farmed organically and biodynamically (ACO certified). Patrick takes most of the white varietals, and Bill the reds.
Vibrant, energetic, hand-crafted wines, inspired by emotion, a moment in time and a sense of place.
パトリックは妻のミーガンと共に少量生産のワインをストルゼレッキー・レンジでつくっています。彼らの畑はビオディナミを取り入れ、灌漑や耕起などは行いません。ブドウは手摘みで収穫され、野生酵母のみで発酵を進めます。
パトリックは古樹が植わっている火山性の土壌の畑を、ギプスランドのボー・ボー・シャイアーに5か所持っており、その総面積は11haに及びます。これらの畑は同志のワインメーカー、ウィリアム・ビル・ダウニーと所有しており、畑はオーガニックもしくはビオディナミで栽培され、ACO(Australian Certified Organic)を取得しています。パトリックは主に白ワインを担当し、ビルは赤を担当しています。
活力に満ち、エネルギッシュなハンドクラフトのワインは、ワインメーカーの情熱、土地の個性を反映しています。
Patrick Sullivan launched his eponymous wine label, Patrick Sullivan Wines, in 2010 in Gippsland, Victoria, a sprawling cool climate wine region east of the Yarra Valley. With a winemaking style totally driven by purity, today Patrick’s name is synonymous with Australia's cutting edge, minimal intervention wine movement.
Patrick and his wife, Megan, make a range of small-batch, boutique wines on their farm in the Strezleki ranges. The home vineyards are farmed biodynamically with no irrigation or tillage of any kind. The fruit is all hand-picked and fermented with indigenous yeasts in neutral vessels.
Patrick also draws fruit from 11 hectares of old vines on rich volcanic soils spread across five distinct sites in the shire of Baw Baw Shire, Gippsland, that he purchased with his friend and fellow winemaker William (Bill) Downie, in 2017. All the sites are farmed organically and biodynamically (ACO certified). Patrick takes most of the white varietals, and Bill the reds.
Vibrant, energetic, hand-crafted wines, inspired by emotion, a moment in time and a sense of place.
Sold out
Patrick Sullivan Wines / Rain Baw Baw Shire 2018
¥7,700
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Patrick Sullivan Wines / Bull Swamp 2018
¥7,150
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Patrick Sullivan Wines / Waterskin Field Blend 2019
¥7,700
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Patrick Sullivan Wines / Rain Field Blend 2019
¥7,700
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Patrick Sullivan Wines / Black Sands Chardonnay 2022
¥8,800
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Patrick Sullivan Wines / Baw Baw Shire Chardonnay 2018
¥7,700
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Patrick Sullivan Wines / Baw Baw Shire Chardonnay 2020
¥8,250
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