Peter Michael Winery
ピーター・マイケル・ワイナリー
ピーター・マイケル・ワイナリーは1983年、ピーター・マイケルと彼の妻マーガレットにより設立されました。小さな山のふもとに位置するこのワイナリーは、ボルドー、ブルゴーニュに続く少量生産のハンドクラフトのワインを造ることを至上としています。今日、ピーター・マイケル・ワイナリーはソノマ・カウンティーとナパ・ヴァレーで200エーカー以上の畑を所有しています。
エステートが造り出すワインは、4品種にフォーカスし全15種類。全て土地の個性を反映させた、単一畑のワインで、人の手が多く入った極少量生産です。ピーター・マイケルがナイツ・ヴァレーAVAとソノマ・カウンティに持つ畑は海抜610mの高地に位置し、そこから生み出されるワインは抑えの効いたオールド・ワールドのスタイルを踏襲しています。
ピーター・マイケルのすべての畑は人の手をできるだけ入れない、サステイナブルな農法でマネージメントされており、オーガニックやビオディナミの原理に基づいて農作業が行われています。世界中から賞賛を受ける卓越したクオリティー。軽やかさがありエレガントなワインです。
Peter Michael Winery was founded in California in 1983 by Sir Peter Michael and his wife Margaret with the aim of crafting limited-production bottlings in the terroir-driven tradition of Burgundy and Bordeaux from small, mountainside vineyards. Today, Peter Michael Winery boasts more than 200 acres of prime vineyards in Sonoma County and Napa Valley.
The estate makes fifteen wines in four varietal categories. All are site-driven, single vineyard bottlings crafted by hand in limited quantities. Peter Michael's vineyard in the Knights Valley AVA, Sonoma County, sits at an elevation reaching as high as 610m above sea level. The result is cooler growing temperatures, which allows for wines in the more restrained Old World style.
All the Peter Michael vineyards are managed sustainably with minimally invasive methods and hand-farming techniques that include organic and biodynamic practices. The resulting, highly acclaimed wines are exquisite - light and supremely elegant.