Château de Beaucastel
シャトー・ド・ボーカステル
1909年にペラン・ファミリーがシャトー・ド・ボーカステルを購入し、2代目ピエールがブドウ畑を広げ、3代目のジャックが全ての基礎を築き上げました。そして1950年代当時、まだ誰も実践していなかった有機農法を取り入れ、またムールヴェードルの可能性に着目し、栽培北限地であるシャトーヌフ・ド・パプでの栽培に力を注ぎました。現在シャトーヌフ・デュ・パプのアペラシオンに70ヘクタール、コート・デュ・ローヌのアペラシオンに40ヘクタールの畑を所有し13品種全てを栽培、ブレンドする伝統を守り続けています。そのブレンド技術は父から子へと継承され、ペラン・ファミリーの長い歴史を支えています。
Château de Beaucastel is a winery located in the southern part of the Rhône valley in France, which is primarily noted for its Châteauneuf du Pape wines produced in a long-lived style. For its red Châteauneuf du Pape, Beaucastel includes all 13 grape varieties that are traditionally part of the blend, and uses a higher-than-usual proportion of Mourvèdre. The special Vielles Vignes cuvée of Beaucastel's white Châteauneuf du Pape is a varietal Roussanne wine, which is rare in the Rhône and rarer in Châteauneuf du Pape.
Château de Beaucastel holds a total of 130 hectares (320 acres) of land, of which 100 hectares (250 acres) is planted with vineyards, three-quarters of which is within the Châteauneuf du Pape appellation.