Marchesi di Gresy
マルケージ・ディ・グレシー
テヌーテ・チーザ・アジナリ・デイ・マルケージ・ディ・グレシィは、1797年からディ・グレシー家が所有しています。今日では、1973年にディ・グレシーの名前でワインの生産を開始したアルベルト・ディ・グレシーが率いています。
マルケージ・ディ・グレシーは、ピエモンテの最高峰のワインの産地であるランゲとモンフェッラートにある4つの施設で構成されており、45ヘクタールの有機栽培のブドウ園があり、そのうち11ヘクタールは2つのバルバレスコ、マルティネンガ・キャンプ・グロ、マルティネンガ・ガイウンのネッビオーロの生産に捧げられています。持続可能性に重点を置いたマルケージ・ディ・グレシーは、エステートの天然資源の保護と強化、エネルギー消費の最小化、環境への影響の低減、生物多様性の向上に深く取り組んでいます。
エステートのマルティネンガのブドウ園は、バルバレスコで最高の単一ブドウ園と見なされており、粘土ベースの土壌と最高級の赤ワインに最適な微気候を備えています。ここでは、4つのプロパティすべての醸造と熟成が行われ、利用可能な最高の技術と伝統への敬意が組み合わされています。
マルケージ・ディ・グレシーは、エレガンスと複雑さを兼ね備えたワインを造るピエモンテのトップ生産者の1つとして長い間認められてきました。
Tenute Cisa Asinari dei Marchesi di Grésy has been owned by the di Grésy family since 1797. Today it is headed by Alberto di Grésy, who began production of wines under the di Grésy name in 1973.
Marchesi di Grésy comprises four properties located in the Langhe and Monferrato - home of Piemonte's greatest wines – with 45-ha of organically farmed vineyards, including 11-ha dedicated to the production of Nebbiolo for the flagship Barbarescos, Martinenga Camp Gros and Martinenga Gaiun. With a strong focuss on sustainability, Marchesi di Grésy is deeply committed to preserving and enhancing the estate’s natural resources, minimising energy consumption, reducing environmental impact, and increasing biodiversity.
The estate’s Martinenga vineyard is considered to be the best single vineyard in Barbaresco, with clay-based soils and a microclimate optimal for the finest red wines. It is here that the vinification and aging of all four of the properties occurs, combining the best available technology with a respect for tradition.
Marchesi di Grésy has long been recognised as one of Piemonte's top producers, crafting wines of elegance and complexity.